۲۳:۳۰
منبع: پارسینه
کد خبر: 25871050
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

ته چین کشمش و لپه یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که از مزه‌ی بسیار جالبی برخوردار می‌باشد.
به اشتراک بگذارید:
مواد لازم برای ته چین کشمش و لپه سمنان

لپه =۲۰۰ گرم
کشمش= ۱.۵ فنجان
گوشت مرغ= ۱۲۰۰ گرم
زعفران= ۰.۲۵ فنجان
روغن= ۰.۵ فنجان
ماست ساده پر چرب= ۱ فنجان
زرده تخم مرغ= ۳ عدد
برنج= ۵ فنجان
پیاز= ۱ عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمک= قدری

زعفران آبگرفته باشد، ماست کیسه‌ای یا آب رفته باشد.


طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می‌زنیم برنج را با زعفران زیاد می‌پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می‌ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می‌پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می‌دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کیم سرخ می‌کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می‌کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می‌ریزیم و دم می‌گذاریم.
نکته
برنج کمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود.
منبع: نمناک
مسئولیت صحت محتوای اخبار بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است و خبروان صرفا این خبر را بازنشر داده است.
اخبار مشابه

خط های خبری

پربازدیدترین اخبار

مهمترین اخبار